Loreal 302

Ett varmt solgult lack från Loreal. Såg ut som ett bra kap i butiken, men som vanligt är ett nagellacksinköp som att köpa grisen i säcken var enda gång. Man vet aldrig vad man får när man inte får öppna flaskan för att titta på formulan och borsten innan man bestämmer sig.

Jag behöver kanske inte säga att Loreal inte tog mig med storm. Borsten tillhör nog den mest korkade ljusa idé som någon någonstans kläckt inför lanseringen av denna kollektion. Stor, bred, gles och allmänt otymplig. Formulan? Suck. Jobbig, för att inte säga vidrig, tunn och kräver minst fyra lager för att täcka.

Nä, det här blir nog bara en lackning sedan åker det i soporna. 65 kronor well spent. Man kan bli på dåligt humör för mindre.

20120801-095156.jpg

Loreal 302

2 Responses

  1. Jag håller med! Jag köpte ett vitt lack från Loreal för några veckor sedan. När jag skulle prova det sedan var lacket alldeles klibbigt och penseln gjorde så att lacket ”stod” upp. Så nu har jag bestämmt mig för att aldrig igen köpa nagellack från Loreal.

    Ylvali 11 september, 2012 at 09:26 #
  2. Jag hade svårigheter med att lista ut vad lacket egentligen betedde sig som, nu så här i efterhand skulle jag nog jämföra det med halvflytande honung. Klistrigt men fortfarande nästan för flytande.

    Nej, detta var ingen winner!

    calajsa 11 september, 2012 at 09:47 #

Lämna ett svar